![]() |
![]() |
|
🔴🔵 با انتخاب روش صحیح پخت برنج ، آرسنیک را فراری دهید!
دانشمندان هشدار داده اند، میلیون ها نفر از مردم خودشان را با روش معمول پخت و پز برنجشان در معرض خطر قرار می دهند. آزمایشات اخیر نشان داده است، یک روش رایج پخت برنج – جوشاندن برنج در آب و بخارپز شدن آن تا خارج شدن آب – می توانند افرادی که آن را مصرف می کنند در معرض خطر اثرات آرسنیک موجود در آن قرار دهد. گفتنی است آرسنیکی که برنجتان را آلوده می کند حاصل رشد سموم و آفت کش های صنعتی است. 🔴 در حالی که بسیاری از افراد بر این باورند هنگامی که برنج پخته شود اثری از آرسنیک نیست اما دانشمندان ادعا کرده اند این تنها در صورتی می باشد که به مدت یک شب برنج را از قبل خیس کرده باشید.
|
||
+
نوشته شده در ۱۳۹۷/۰۶/۰۶ساعت توسط گفتمان توسعه
|
|