تاک تيک].jpg

مولفه های نان با کیفیت
اولين وبلاگ انتقادي تاکستان( هر شهروند یک ایده  ،  یک شهر ایده آل )

🔴🔵 تشخیص نان با کیفیت :

مطابق استاندارد شماره ۲۶۲۸ در تشخیص نان با کیفیت باید به مولفه های ذیل توجه نمود .

👈 شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد

👈 سطح رویی و زیرین نان باید یکتواخت و عاری از سوختگی ، خمیری و پارگی

👈 رنگ نان باید طبیعی عاری از روشنی و تیرگی زیاد باشد

👈 بافت نان باید به راحتی در اثر کشیدن پاره شود و راحت لقمه شود

👈 در جویدن نیاز به فشار زیاد نباشد

👈 عطر و طعم نان باید طبیعی باشد و مزه های شور و بی مزه و ترش نداشته باشد

👈 عدم استفاده از جوش شیرین و جوهر قند
👈 عدم وجود مواد خارجی مثل شن ، سنگ ریزه ، بقایای حشرات و مو

👈 عدم وجود کپک

طبق برآوردهای صورت گرفته ، کیفیت انواع نان لواش ، سنگک و بربری 
استان قزوین در رتبه خوب و خیلی خوب قرار دارد .

 


برچسب‌ها: اجتماعی
+ نوشته شده در  ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ساعت   توسط گفتمان توسعه  |