![تاک تيک].jpg](http://s6.uplod.ir/i/00708/3em3fynkgvn1.jpg)
|
|
|
|
|
🔴🔵 تشخیص نان با کیفیت : مطابق استاندارد شماره ۲۶۲۸ در تشخیص نان با کیفیت باید به مولفه های ذیل توجه نمود . 👈 شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد 👈 سطح رویی و زیرین نان باید یکتواخت و عاری از سوختگی ، خمیری و پارگی 👈 رنگ نان باید طبیعی عاری از روشنی و تیرگی زیاد باشد 👈 بافت نان باید به راحتی در اثر کشیدن پاره شود و راحت لقمه شود 👈 در جویدن نیاز به فشار زیاد نباشد 👈 عطر و طعم نان باید طبیعی باشد و مزه های شور و بی مزه و ترش نداشته باشد 👈 عدم استفاده از جوش شیرین و جوهر قند 👈 عدم وجود کپک طبق برآوردهای صورت گرفته ، کیفیت انواع نان لواش ، سنگک و بربری
برچسبها: اجتماعی |
||
|
+
نوشته شده در ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ساعت توسط گفتمان توسعه
|
|
||