تاک تيک].jpg

هندوانه
اولين وبلاگ انتقادي تاکستان( هر شهروند یک ایده  ،  یک شهر ایده آل )

هندوانه

هندوانه ميوه مورد علاقه افراد در وعده‌ها و ميان وعده‌هاي غذائي است. بنظر مي رسد مردم در مورد اين ميوه شيرين اطلاعات زيادي نداشته باشند ولي متخصصين تغذيه نقش اين ميوه را در سلامتي برشمرده‌اند. هندوانه حاوي ميزان زيادي ليكوپن است كه يك آنتي‌اكسيدان مي‌باشد و شانس ابتلا افراد به سرطان و ديگر بيماريها را كاهش مي‌دهد. هندوانه واقعاً يك ميوه نيست بلكه يكنوع سبزي مي‌باشد كه ريشه آن را مي‌توان در آفريقا جستجو نمود و تركيبي از خيار و خانواده كدو است. هندوانه حاوي 92% آب و 8% قند است. شيريني طبيعي هندوانه باعث شده است كه طرفداران زيادي در تمامي فصول سال داشته باشد.

انتخاب هندوانه:

هندوانه‌هاي سفت، متقارن و بدون خط و نقطه را انتخاب كنيد. هندوانه‌هاي رسيده براق و داراي بوي خوبي ميباشند به نظر پوست کلفت می آیند ولی صدای طبل میدهند. پوست آن خشک است ولی جلای زرد رنگی دارد. وقتي با انگشت به آن ضربه ميزنيد بنظر تو خالي ميرسد. وقتيكه آن را بلند مي كنيد نسبت به حجمش سنگين بنظر مي رسد.

نگهداري:

هندوانه نارس، بکندی می رسيد. درصورتيكه هندوانه نارس باشد، آن را در يك كيف كاغذي خارج از يخچال نگهداري كنيد. با اين کار گاهي هندوانه میرسد. هندوانه را مي‌توان براي مدت كوتاهي بصورت قاچ نشده (تا ۲ هفته)نگهداري كرد. هندوانه را با صابون و آب قبل از قاچ كردن کامل بشویید.  پس از قاچ نمودن آن را در يك كيسه پلاستيك و يا ظرف پلاستيكي قرار داده و در يخچال قرار دهيد.

انواع:

بيش از ۵۰ نوع هندوانه وجود دارد. بيشتر آنها گوشتي قرمزدارند اما بعضي نارنجي و زرد گوشت مي باشند.

+ نوشته شده در  ۱۳۸۷/۰۲/۲۳ساعت   توسط گفتمان توسعه  |